Teremts teret a modern életstílusnak

Fedezd fel a Yawal S.A. – az építészeti alumíniumprofil-rendszerek lengyel gyártója és forgalmazója - innovatív megoldásait.

Az ajánlatunk részleteinek megismeréséhez, töltsd ki az űrlapot.

               

Fedezd fel az alumínium építészeti rendszerek korszerűségét és funkcionalitását.

Íme a Yawal S.A. Termékeiből összeállított bemutató kollekció.

PRIMEVIEW

A legsokoldalúbb alumínium tolórendszer

A Yawal DP 180 PRIMEVIEW rendszere emelő- és tolóajtók építésére szolgál, és vezető megoldás a lengyel piacon. Funkcionalitásának és jól átgondolt konstrukciójának köszönhetően képes megfelelni az ügyfelek elvárásainak a várható tervezési sémák, műszaki paraméterek vagy a szerkezet maximális méretei tekintetében. Az alacsony küszöb egyedülálló megoldása lehetővé teszi az árkok és szerkezeti rések nélküli burkolatot, ami növeli a felhasználói kényelmet és biztonságossá teszi a rendszert, különösen a gyermekek, idősek és fogyatékkal élők számára.

Fedezd fel a PRIMEVIEW rendszer legfontosabb előnyeit:

MOREVIEW

A nagy méretű tolóajtó technológia rejtett ajtótokkal.

Az innovatív MOREVIEW rendszer lehetővé teszi, hogy többet lássunk és jobban megtapasztaljuk a világot, a padlóban, mennyezetben és falakban elrejtett teljesen láthatatlan alumínium profilok alkalmazásával. A beltér és a kültér közötti határ észrevehetetlenné válik, ami fokozza a korlátlan szabadság és tér érzését. A tökéletes kialakítás és az impozáns üveg beépítéssel rendelkező épület rendkívül modern és elegáns megjelenést eredményez. Nagy méretei ellenére az alkalmazott megoldásoknak köszönhetően a látvány könnyű és diszkrét hatást kelt.

Ismerd meg a MOREVIEW rendszer legfontosabb előnyeit:

MOREVIEW S osztály

Teljesen akadálymentes megoldás.

A Moreview S egy olyan küszöb nélküli megoldás, amelyben az alsó ajtótok és a futómechanizmus a padlóba van süllyesztve, így teljesen láthatatlan.

A felhasználók csak egy szűk rést látnak, amelyben a szárny mozog. Ez a megoldás gyakorlatilag korlátlan lehetőséget biztosít a padló kialakítására a ház belseje és a külső környezet, például a terasz közötti kapcsolódási ponton. A padlóburkolatok kiválasztása tekintetében is biztosítja a tetszés szerinti belső kialakítást.

Fedezd fel a MOREVIEW S-osztályú rendszer legfontosabb előnyeit:

VERTILINE

Modern homlokzatburkolatok - új trend az építészetben

A VERTILINE homlokzatburkolat új trend az építészetben, ahol fontos a teljes épülethéj koherenciája és az egységes design.

Az alumínium lamelláinkat könnyűszerrel be lehet építeni mind az épület belsejében, mind a külső falakon. A VERTILINE lamellák elegánsak, egyben modernek és stílusosak. Függőlegesen, vízszintesen vagy bármilyen szögben egymásra helyezhetők. A Vertiline sikeresen helyettesítheti a manapság az építészetben gyakran használt fából készült paneleket, de ezek kompromisszumok nélküli tartóssággal és változatlan megjelenéssel rendelkeznek sok éven keresztül.

Ismerje meg a VERTILINE rendszer legfontosabb előnyeit:

TM 77 HI

Pompás hőszigetelési jellemzők

A TM 77HI rendszer biztonságos és innovatív megoldást nyújt a kiváló hőtechnikai, akusztikai, szél- és vízvédelmi és biztonsági paraméterek eléréséhez. Az alumíniumprofilok közötti alkalmazott hőhíd megszakító elemek kiváló hőszigetelési értékeket eredményeznek. Az ebből a rendszerből készült megoldások energiatakarékosak, ami a fűtési költségek érezhető csökkenését eredményezi.

Fedezd fel a TM 77HI rendszer legfontosabb előnyeit:

FA 50N

Komplex megoldások

A rendszer könnyűszerkezetű lizénás-bordás függönyfalak tervezését és gyártását teszi lehetővé.

Az FA 50N rendszer a piacon kapható legjobb függönyfalak közé tartozik a hőszigetelés, hangszigetelés, vízszigetelés és szélterheléssel szembeni ellenállás tekintetében.

A rendszerben található megoldások széles választékának köszönhetően szabadon alakítható a homlokzat geometriája és színe.

A terméket európai intézetben tesztelték.

Fedezd fel az FA 50N rendszer legfontosabb előnyeit: